tisdag 19 november 2013

New York, New York, New York.

Här kommer ett litet inlägg från en tjej som just nu är i New York. Kom fram här runt lunch tid New York tid då, just nu är den 6:47 pm och jag är trött som bara den. Lämnade sverige klockan 4 i natt och hade knappt sovit på hela natten. Men det är bara att hålla ut en liten stund till sen kan man kanske gå och lägga sig utan att det blir för tidigt. Klockan 6 blir vi väckta imorgon bitti. Sen blir det lite lektioner och sen på kvällen kommer vi åka in till New York City. Ser fram emot det. Har varit i New York på semester innan men det var ett tag sen. 

Lyckades byta plan i Bryssel, även om det var värsta labyrinten. Träffa även en av dom svenska tjejerna som också är här där.  

Kom precis tillbaka till hotell rummet, vi tog en buss till något köpcentrum där vi svenska tjejer åt på en restaurang tillsammans sen tog vi oss till Walmart. Hitta lite att knapra på i alla fall. Walmart är väldigt billigt och jag betalde runt 1 dollar för godiset jag köpte. Ser fram emot att åka till Walmart igen. Det ligger nästan gång avstånd från mitt nya hem. Skönt väder är här också, låg runt 20 grader när vi kom hit i alla fall. 

Delar rummet med 2 andra tjejer ska det vara men just nu är det bara jag och en annan tjej från Slovakien här. Får se när nästa kommer då. 

Internet är inte det bästa här så det får bli ett sådant här inlägg idag. Lite blandade bilder! 

1 kommentar:

  1. Hej Elin kul att höra att allt är bra. Njut av din tid i New York och senare i Austin. Uppdatera oss gärna via bloggen vi är många som följer dig här hemma. Ha det så bra kram Mamma, Pappa och Mattias

    SvaraRadera