torsdag 5 december 2013

I don't care, I love it.

Idag har vi haft ännu en varm dag här i Austin, inte lika solig dock så värmen var inte lika "varm" om man kan säga så. Även om det var ungefär lika varmt som igår märktes det inte på samma sätt. Det var skönt ute i alla fall. Men tyvärr ska det bli väldigt kallt dom närmaste dagarna, minus grader dessutom vilket enligt min värdmamma är ovanligt för Austin. 

Jag tog ut kille på en promenad efter frukost, han var vaken en stor del av den men somnade tillslut, sen sov han tills lunch. Skönaste arbetstimmarna, jag passa på att måla naglarna! Sen efter lunch så var det meningen att vi skulle till Social Security kontoret, men dom har visst öppet till 3 alla dagar förutom onsdagar för då stänger dom vid lunch. Så det får bli imorgon istället, vi lyckas bra med detta, haha! 

Men istället tog min värdmamma killen och åkte och handla mat så jag tog det lungt och skypa lite. Sen när dom kom tillbaka körde jag och hämta tjejen, värdmamman och kille var också med. Kom ihåg vägen helt själv och min värdmamma berömde min körning så det var bra. Sen var det meningen att vi skulle gå in och skriva in mig, körkort och sånt så att vi visar att dom får skicka med tjejen med mig. Det är väldigt mycket säkerhet på skolan. Men dom som tog hand om det var inte där, så ska köra dit imorgon bitti istället. Ska köra själv, men efter värdpappans som lämnar henne. Så sen kommer jag nog att hämta tjejen själv varje dag efter det! Oftast kommer det bli att jag slutar efter lunch och sen får jag göra vad jag vill men 2.30 pm ska jag vara på tjejens skola. Så då kan jag åka och shoppa i mellan om jag vill.

Det var mening att vi skulle iväg med tjejen, efter vi hämtat henne, på tennis men det blev inställt. 
Så istället tog jag killen i vagnen och tjejen på cykeln och så gick vi runt i området. Men vi hamna till sist alltid vid detta huset. Vet inte hur många gånger vi var där. Men tjejen var väldigt förtjust i deras juldekorationer. 

Detta huset är till salu, någon som vill bli min nya "granne"? haha, ligger några hus från vårt hus!Vet inte hur bra det syns men detta huset har en delfin fontän, tror aldrig jag sett något liknande hemma i alla fall!


Sen målade jag och tjejen lite, Hello Kitty så klart!

Tvätten blev också gjord idag, hade bestämt för mig själv att jag ska tvätta under helgen eftersom städerskan tvättar hela dagarna här. Men nu med kylan som kommer kände jag att jag behövde lite tjocktröjor som la i tvättkorgen. Men det gick ändå snabbt, 50 minuter i tvättmaskinen och sen 40 minuter i torktumlaren. Sen strök jag dom kläderna som behövde det. Sen done! Skönt att ha det gjort!

Och nu längtar jag tills fredag. Då ska jag och några andra svenska au pairer som bor här på konsert. Vi ska se John Mayer och Phillip Phillips, så det ser jag fram emot. Båda att träffa alla svenskar men också gå på konsert. Hoppas jag får massa chanser att se många bra artister här under mitt år. Austin är ju faktiskt 'The Live Music Capital of the world'! 

Funderar även på om jag ska ta mig till bion i helgen och kolla 'Hunger Games' får gå själv men jag vill ju så gärna se den på bio! Där ligger en bio gång avstånd från här. En moviehouse & eatery, alltså så är det bio och resturang i ett. Jag tycker det låter spännande, haha. 

Men nu ska jag dra mig till sängs och kolla på x-factor. Fick inte så många timmars sömn inatt så jag är extra trött nu. 

2 kommentarer:

  1. Gud vad duktig du är på att rita! Visst har du gjort teckningen? :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, tack! Jag tycker inte det men haha :)

      Radera