onsdag 18 mars 2015

Spring Break.

Its been a while. I mitt försvar så har jag nästan bara varit hemma och varit sjuk sen sist jag skrev.
Börja med att jag kände att jag hade en förkylning på väg. Under en vecka så kände jag mig en dag sjuk, nästa dag bättre och sen nästa dag sjuk igen. Väldigt jobbigt, sen efter det hållit på så ungefär en vecka så kom det. Jag blev riktigt förkyld. Jag låg hemma på soffan hela veckan innan spring break och även någon dag in på lovet. Tror bara jag sov och kolla på vänner hela dagarna. Åt massa glass för det var det enda jag kunde äta för min hals gjorde så ont. Det hjälpte i alla fall mot det onda när jag åt och jag fick i alla fall i mig något. Jag får säga tack till mormor och morfar för alla hjärtans dag pengarna, fick köpt medicin för hela slanten.

Men jag har lite bilder på olika saker jag har gjort sen jag senast skrev.

Oscar och jag åkte till Dallas en kväll och gick på hockey. Väldigt roligt och jag lyckades få Oscar intresserad av hockey! Hockey laget hade även cheerleaders, dom hade sin egna lilla scen som dom dansa runt på. Dom kallades för the ice girls.
Spendera mesta delen av mitt Spring Break hos Oscar. Gosa massa med denna sötnosen. Jag känner bara varje gång att jag bara vill stoppa henne i min väska och ta med mig henne hem. 

De har även snöat! Detta på bilden blev snö kaos, skolorna höll stängt. Har inte haft den bästa vädret den senaste tiden, en hel del dagar lektioner blivit inställd. Jag tacka för detta så jag inte kände mig skyldig för att missa lektioner och jag kunde ligga hemma och vila. Men än så länge denna veckan har vädret varit super, sol och 25 grader så jag klagar inte. Tror till och med att jag lyckades få lite färg på armarna efter jag cyklat till skolan dom senaste dagarna. Snart dags att plocka fram shortsen och få lite bruna ben också. Kanske kan ta på bikini och en bok och lägga mig vid poolen en dag också. Får ju passa på! 


Sedan under lovet så spendera jag och Oscar en hel del tid med hans kompisar som var hemma för lovet. Var hemma hos en av dom som ska flytta till Dallas nu om en vecka, tror jag, så vi var hemma hos han och dom spela Risk. Jag titta mest på, spela spel på oscars laptop och lekte med ännu en söt katt. Så fluffig och söt, men hon tycker inte om att bli klappad eller något. Antingen låg hon och gosa med min fot eller så låg hon och bet i min sko. Jag har riv märken på armarna efter jag försökt klappa henne. Men hon är ju ändå så jätte söt!Och geografi provet jag plugga på sist. Det verka som jag lyckades lära mig något ändå. 99 av 100 är inte så dåligt.

Har nu suttit hela eftermiddagen med mitt geografi projekt, ska skriva en uppsats om en tornado som för 62 år sedan förstörde en hel del av just Waco. Intressant är lära sig mer om just tornados som är så stort här, så hemskt. Just denna tornadon är den elfte värsta i hela USA och värst i Texas. Min lärare berätta om den för mig, han sa att han hade precis flyttat hit för skolan några månader innan det hände. 

Men nu börjar klockan bli mycket och jag ska försöka få lite sömn. Är så väldigt varmt i lägenheten. Haft fönstren öppna sen jag kom hem. Tycker inte dock att det är tillräckligt varmt att sätta på ACn eftersom det kostar en del att ha den igång. Har en fläkt över sängen som sätts igång på nätterna i alla fall. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar