torsdag 19 februari 2015

Skola

Varit så upptagen dom senaste två veckorna! Även om jag hade en extra dag ledig förra veckan eftersom båda lektionerna den dagen var inställda. Men jag fick spendera hela dagen med läxor. Uppsatser som skulle lämnas in, och ett jätte historia prov stod på schemat.

Tog en liten paus i läxläsningen en eftermiddag och bestämde mig för att kolla på min nya film jag köpt, inget slår ju en Nicholas Sparks film. Filmen var lika bra som alla andra haha.

Lyckades fynda lite på Hollister rea. Fick två klänningar, en skjorta, 3 t-shirts, och ett par hänglse shorts för 50 dollar. Vilket var priset på shortsen, så jag tyckte jag fått en jätte bra deal. Speciellt för att vara kläder från Hollister som inte är så jätte billiga. Här kommer i alla fall bilderna på tre av sakerna jag använt än så länge. 


Sen i helgen var det ju alla hjärtans dag. Jag blev väldigt överraskad av Oskar. Jag och hans mamma skulle också och göra lite shopping, och jag fick ett sms om att hon var påväg för att hämta mig, så när det knacka på dörren var jag säker på att det var hon. Men när jag öppna dörren stod Oscar där med blommor, en söt liten tvättbjörn (bara för att han är så förälskad i Rocket Raccoon från Guardians of the Galaxy), och 50 dollars present kort på Hobby Lobby som är som ett jätte panduro, kan ju spendera timmar där inne!  
Eftersom Oscar förbjöd mig att köpa något till honom så sa jag att då lagar jag middag till också. Så jag spendera en väldigt tid i köket. Baka brownies till efterrätt, bröd till middagen. Panera min egna kyckling och fixa. Väldigt gott var det, vi blev båda så mätta efter middagen att ingen av oss orka mat till slut. Jag hann smaka lite av brownien i alla fall innan han tog allt med sig hem.. Kanske hämnd för att jag döpte tvättbjörnen för Chocolate och inte Rocket som han ville.

Denna veckan har bara varit skola, skola, skola och skola hittills. Dom bra nyheterna var att jag lyckades få 80 av 81 rätt på mitt prov i Amerikansk historia förra veckan, tycker verkligen att Amerikansk historia är mycket mer intressant än vad jag trodde!

Idag var engelska lektion inställd. Och istället fick vi en uppgift vi fick 6 timmar att göra. 3 av dom timmarna spendera jag på mattelektion och transport till och från skolan. Sen satt jag verkligen 3 timmar och försökte komma någonstans på uppgiften. 5 minuter innan tiden var slut sa jag bara det kan inte bli bättre än detta så då gav jag upp. Sen var det bara dags att börja läsa på geografi provet imorgon. Stör mig på att läraren spendera mesta av tiden av lektionen att skoja, berätta historier från sitt liv och hålla på och sen när han tar tag i det vi ska göra under lektionen Läser han bara igenom sina papper snabbt för att hinna med allt under lektionen. Hinner inte skriva ner mer än hälften av allt han säger. Som tur vad får vi ha våra anteckningar under provet annars tror jag aldrig jag skulle klara det. Försökt lära dig om massa gamla greker när han bara säger deras komplicerade namn snabbt en gång totalt. Suttit mesta tiden nu med att försöka googla fram vilka gubbar det är han pratar om med hjälp av vad jag vet dom gjort, inte det lättaste. Blev klar med att försöka skriva anteckningar på allt (rättat sånt som jag fått fel under lektionerna och liknande) för ett tag sedan och jag fick äntligen middag klockan 10 på kvällen, tack för mat man kan sätta i micron och är klart en minut senare. Har frysen fullt med sånt just för såna här tillfällen. Efter detta provet ska jag inte behöva göra med skolarbete denna veckan, hoppas jag i alla fall! Ville ha allt klart innan helgen eftersom på lördag åker jag och Oscar till Dallas. Gav han hockey biljetter i julklapp och nu på lördag är det dags. Dallas Stars mot Detroit Red Wings. Försökte hitta när Dallas möte något bra lag eftersom det är roligare att se dom spela :P Men nu ska jag äta klart sen blir det dags för sängen för min del!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar