tisdag 24 mars 2015

Go Stars!

I lördags var jag och Oscar och titta på hockey igen. Fick biljetter av Oscars mammas chef som har säsongsbiljetter och har inte alltid möjligheten att gå. Gratis hockey tackar man inte nej till. 
Tyckte biljetterna var häftiga, kanske bara jag men jag tycker att för det mesta skriver man bara ut sina biljetter själva och detta är ju lite roligare. 

Vi var där ganska tidigt så vi passa på och köpa pizza innan matchen börja. Matchen var väldigt rolig att se. Dallas Stars mötte Chicago Blackhawks. Dom spelar i samma divison där Chicago låg trea och Dallas sist på en sjunde plats. Men Dallas lyckades vinna med 4-0, vilket jag inte vänta mig alls. Såg precis att Dallas har gått upp en plats till sjätte plats för dom vann sin match idag också. Heja Stars! :) 
Otroligt fint väder idag, det blåste lite kallt på väg till skolan men hem var det så himla varm så det första jag gjorde var att byta kläder. Var dum nog att ha hel svart idag, långa leggings dessutom. Så det var på med shorts direkt. Imorgon blir det nog shorts till skolan också, ska bli runt 27 grader för att göra er alla avis. Såg på nyheterna att nordöstra usa ska ha runt 10 minus grader och snö imorgon, det otrolig vilken skillnad det kan vara på vädret. 
Känner att jag fick lite färg i ansiktet idag, helt röda kindor. Blir kanske att leta upp solkrämen och se till att smörja in sig lite. Imorgon väntar stort historia prov så jag har suttit med det hela eftermiddagen. Ska läsa igenom mina anteckningar än gång till sen blir det sängen för min del. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar